Зимові канікули у Смілянському НВК №13

Ми вже звикли жити в умовах пандемії: обмеження, заборони, маски, соціальна дистанція. Так, з цим ми живемо вже майже рік. Але канікули в закладах освіти ніхто не відміняв. Виявляється можна цікаво проводити  заходи в онлайн – режимі. І педагоги та учні нашого НВК №13 в цьому переконалися. Так, класний керівник 1 класу Макаренко Л.О. разом з першокласниками провели Новорічну онлайн- вікторину. Гру – вікторину «Одягни ялинку» провела для учнів 2 класу Шпак Р.І. Онлайн –  новорічні  розваги цікаво пройшли в 3 класі (вч. Панкратова Л.М.).  Онлайн  – тестування «Чи знаємо  ми Новорічні традиції?» було вдало організовано для учнів 4 класу ( вч. Нечта Л.В.).

           Новорічну  конкурсно – розважальну програму в останній день занять в І семестрі  для учнів 4 класу організувала і провела Нечта Л.В.

          Класний керівник 5 класу запропонувала своїм вихованцям тематичну онлайн – гру «Що? Де? Коли?» ( Новий рік  крокує  світом).   До проведення Новорічного челенджу  «Святкуємо Новий рік в родинному колі» долучилися учні 6, 9 класів ( кл. кер. Бузько Л.П., Сущинська І.Б.).  Учні 7 класу вирушили на  віртуальну  екскурсію в парк «Софіївка»  м. Умані ( кл. кер. Плахотний О.Є.). А учні 8 класу разом з класним керівником Стовбою С.О. долучилися до  Новорічного челенджу «Новорічний декор твоєї оселі».

           Ще з грудня місяця учні 5 класу  ( кл. кер. Стукан А.В.) включилися у цікаву гру: створення Різдвяного адвент – календаря. Цікаві завдання, конкурси, виставки, поробки власноруч – хто ж залишиться осторонь таких справ. Учні 7 класу з 07.12.2020р.  по 07.01.2021р.  познайомилися з українськими звичаями і традиціями в ході проведення передноворічного марафону «В очікуванні свята». Переможців марафону очікують призи, як тільки закінчиться дистанційне навчання.

         З 14 січня навчальний заклад розпочав дистанційне навчання. Але разом і з навчанням ми не забуваємо про друзів наших менших. То ж усі: і вихованці – дошкільнята, і школярі, і вчителі – долучилися до акції «Годівничка для синички». Творіть добро і вчіть цьому своїх вихованців: від цього наш світ стане милосерднішим, добрішим, людянішим.